80’er Expressen

Click here to add your own text

Vi spiller popmusik fra de glade danske 80ér dage med numre som: Vågner i natten, Kom tilbage til mig, Video video, Hvor end jeg går hen, Den jeg elsker og mange flere.

Med fokus på at få folk til at synge og danse med.

Pris i 2023 : Se mere her…

Ved mere end 150 tilskurer, sørger arrangøren selv for lyd og lys

Booking: Thomas Holst på Telefon: 93861692 eller Thomasholstmusik@gmail.com

Kan også bookes som solo – kontakt mig for nærmere aftale

Thomas Holst

Thomas Holst

- Den skaldede pædagog

Jeg hedder Thomas Holst, er født i 1976 og bor i Vadum med min kone, to børn og vores hund Carlos. Jeg er uddannet pædagog med musik som hovedfag og har haft mit virke inden for pædagog-faget i 17 år. Jeg har været udøvende sanger og guitarist siden 1995. Både solo, i duo og i orkester, og har spillet i alt fra forsamlingshuse til de store haller.

Følg 80’er Expressen