Eftermiddagsbal

Skal I holde et arrangement, som kræver dans og fællessang, så er svaret her!

For aktivitetscentre, plejehjem, bofællesskaber mm.

Jeg synger en håndfuld danske klassikere, som alle har det til fælles, at man kan danse eller synge med.

Det bliver sange som har fulgt os fra radioen, film, til hverdag og fest igennem tiderne.

Jeg er bevæbnet med trådløs mikrofon, hvilket gør at jeg kan gå og synge imellem bordene til musikken, som bliver afspillet over mit medbragte sang-anlæg.

Jeg er altid i godt humør og jeg udviser høflighed og forståelse over for mit publikum, endvidere vil jeg sørge for at lydniveauet vil være under kontrol, så I både kan snakke, synge og danse.

Varighed 2×45 minutter.

Referencer

Stedfortræder på Gug Demensplejehjem Anette Sjælland skriver:

En festlig og velbesøgt dag i selskab med den skaldede pædagog

Torsdag d. 21 Maj 2017 lagde 65 personer vejen forbi salen på Gug plejehjem til en hyggelig dag i musikkens tegn. Den skaldede pædagog – Thomas Holst spillede op til sang og dans med sange fra den danske sangkiste. Thomas tog salens gæster med en tur tilbage i tiden og vækkede minder om bl.a. gamle soldaterkammerater, livet til søs, venskaber og den store kærlighed.

Allerede da Thomas sang den første strofe blev salen fyldt op af fællessang og samhørighed til danske klassiker såsom ”Lille sommerfugl”, ”Capri”, ”Når lygterne tændes” og ”Tak fordi vi er venner”. I pausen gik snakken og latteren over velsmagende sandwiches og dampende kaffe, hvortil stemningen blev løsnet yderligere. Da Thomas igen efter pausen slog de første toner an, blev dansegulvet hurtigt fyldt op til tonerne af ungdommens glæde. Gennemgående for hele dagen var gæsternes lysende øjne som lyste op af sangglæde og fællesskab, som så fint matchede sangen om to lys på et bord.

Thomas Holst

Thomas Holst

- Den skaldede pædagog

Jeg hedder Thomas Holst, er født i 1976 og bor i Vadum med min kone og vores to børn. Jeg er uddannet pædagog med musik som hovedfag og har haft mit virke inden for pædagog-faget i 17 år. Jeg har været udøvende sanger og guitarist siden 1995. Både solo, i duo og i orkester, og har spillet i alt fra forsamlingshuse til de store haller.