Sang og musik til Plejecentre/Demensafdelinger

Efter mange besøg på Aktivitetscentre,  har jeg undret mig over at jeg ikke har besøgt flere Plejecentre, og er kommet til den konklusion at jeg normalt spiller 2×45 minutter og at dette måske er for lang tid for en beboer, og at det jo også kræver at der hele tiden er fuld personale tilstede.

Derfor tilbyder jeg nu 50 minutters sang og musik.

Senior-Fællessang

Jeg tilbyder Fællesang hvor jeg medbringer lånesanghæfter og synger for, imens jeg spiller for på min Akustiske-guitar.

Eftermiddagsbal

Jeg medbringer rytmeboksen, som afspiller de gode gamle sange jeg har fået indspillet fra Keyboard, imens jeg går iblandt beborene med min trådløse mikrofon og skaber stemning, fællesang og glæde, som var det Richard Ragnvald eller Keld og Hilda der var på besøg.

Musikforedrag i Light-Version

Et af mine tre musikforedrag om enten ” Four Jacks” eller “Den Dansk Filmskat 1950-59” eller “John Mogensen”. i Light-vertionen hvor mit fokus er på at synge de berømte sange, og knap så meget på Foredragsdelen. “Se i Menuen Musikforedrag”

Syng med cafe`

Jeg medbringer den akustiske guitar, samt den gamle rejsekuffert som er fyldt med Fotos af de største danske stjerner fra dengang,  og deres sange, “Sange som alle husker, og kan synge/Nynne med på”.

Jeg medbringe selv alt, så i skal bare sørge for at hjælpe beboerne hen til der hvor i nu ønsker, jeg skal underholde.

Jeg er altid i godt humør og jeg udviser høflighed og forståelse over for mit publikum, endvidere vil jeg sørge for at lydniveau vil være under kontrol.

Mit sanganlæg er lille, så jeg kan være i de mindste hjørner.

Thomas Holst

Thomas Holst

- Den skaldede pædagog

Jeg hedder Thomas Holst, er født i 1976 og bor i Vadum med min kone og vores to børn. Jeg er uddannet pædagog med musik som hovedfag og har haft mit virke inden for pædagog-faget i 17 år. Jeg har været udøvende sanger og guitarist siden 1995. Både solo, i duo og i orkester, og har spillet i alt fra forsamlingshuse til de store haller.