Botilbud/Klubber Handicapområdet

Jeg spiller til alt lige fra mindre selskaber til større koncerter.

Jeg ligger vægt på Partymusikken, altså gode kendte sange, med fokus på at få publikum med, og skabe en fest.

Varighed 1 x 45 minutter eller 2 x 30 minutter

Jeg spiller blandt andet:

Så længe jeg lever (John Mogensen) Kvinde Min (Kim Larsen)

Ta´med ud og fisk (Gitte Hænning) Bonsoir Madame (Big Fat Snake)

Det´dit navn (Kandis) Øde Ø (Rasmus Seebach)

I en lille båd (Bamse) Alice (Smokie)

Og mange flere

Thomas Holst

Thomas Holst

- Den skaldede pædagog

Jeg hedder Thomas Holst, er født i 1976 og bor i Vadum med min kone og vores to børn. Jeg er uddannet pædagog med musik som hovedfag og har haft mit virke inden for pædagog-faget i 17 år. Jeg har været udøvende sanger og guitarist siden 1995. Både solo, i duo og i orkester, og har spillet i alt fra forsamlingshuse til de store haller.

Pris

Kontakt mig venligst mht. prisen for dit ønskede valg